2006-09-12

Bubblare - Skandinaviens Videocommunity (jorå!)

Det fortsätter att hända grejer. Inte för att det påverkar den svenska sajten så jättemycket, (ni som hänger här kanske skiter fullständigt i det), men vi på Bubblare kan inte låta bli att vara stolta ändå. Idag lanserar vi nämligen Bubblare.dk! Och därmed är det inte bara svennar och norrbaggar utan även våra rödvita bröder i söder som får tillgång till en hel sajt med lokala filmer. Og på dansk!

Och lite har det med den svenska sajten att göra. För hade inte ni gillat den och laddat upp galet mycket filmer och skapat snackisar och tipsat era kompisar och gjort Bubblare.se till den succén som det har blivit så hade vi knappast fått för oss att våga köra i varken Norge eller Danmark. Men nu har vi alltså fått lite lagom storhetsvansinne och lanserar i två länder på två veckor.

Så. Nog med självbekräftelse. Svenska Bubblare.se växer i utbud och det är helt och hållet ni användare som ska ta åt er äran för den trevliga utvecklingen. Det är ju det som är det fina med användargenererad video! Snart kommer nya funktioner som (såklart) också är användarstyrda, och då får ni chansen att verkligen hissa och dissa varandras filmer. Tills dess rekommenderas kommentarfunktionen. Bra grej.