2006-08-24

Bubblare växer!

Det var visserligen ett tag sedan vi sist skrev här i bloggen, men det betyder inte att det inte har hänt saker kring Bubblare. Häromveckan drog vi vidare debatten med SVT via DN Debatt. Tillsammans med ett antal andra "kritiker" (debattredaktören valde att kalla oss) skrev Oskar om hur SVT's ungdomssatsning var som att sminka ett lik. Apropå debattvänliga ordval... Vi väntar med spänning på Juttans svar.

Filmerna från Stureplanseventet kommer läggas upp på Bubblare nu i helgen. En hel del snaskigheter kan utlovas, åtminstone ett känt ansikte och en hel del detaljer om Stureplansgängets sommarupplevelser. Håll ut, vi rapporterar här på bloggen när filmerna är klara!

Så till rubriken. Den rekordartade uppstarten och snabba utvecklingen för Bubblare har inneburit att vi behöver vi få in mer folk som kan hjälpa till att bygga Sveriges bästa videosajt. Om du vill vara en del av en unik expansion på nätet och är duktig på a) marknadsföring, b) sälj eller c) systemteknik (eller alla tre?) vill vi att du hör av dig till info@bubblare.se. Och oavsett vad du är bra på så räknar vi med att du är en kul tjej eller kille.

Well, mycket text idag. Det behöver lättas upp. Vill man, men bara om man vill, kan man ju se det som en hint mot SVT. Inte är det genom burken de hittar sina nya tittare iallafall...