2006-08-30

Vinnare i Bubblares sommartävling korad!

Så var det avgjort! Under juli och augusti har alla ni som sitter på roliga, snygga, galna, läbbiga eller konstiga hemmafilmer kunnat delta i Bubblares sommartävling. Det tog oss på Bubblare och proffstyckarna på Samsung ett tag att komma fram till vilken av alla hundratals filmer som verkligen var... ja, bäst. Först efter sena nätter av jämförande och kritiskt granskande var juryn enig. Vinnaren är, med trumvirvel, "Skidfilmen Snowstorm" uppladdad av Lampdaniel alias Daniel Granberg! Ett stort grattis till Daniel från Bubblare och Samsung!

Vad vinner då Daniel? Ära och Bubblareberömmelse såklart, men också en gnistrande ny flashbaserad digitalkamera från Samsung. Kameran är en glassig Miniket som förutom att spela in digital film också tar digitala stillbilder och spelar mp3-låtar.

Till er som föll på målsnöret den här gången är uppmaningen att hålla ögonen öppna för fler tävlingar på Bubblare i framtiden. De kommer. Lovar.


Vinnaren, Skidfilmen Snowstorm:

Rekord!

Filmerna från Stureplan har slagit alla rekord. Besöksrekord, tittarrekord, bratrekord. Sedan filmerna lades upp i söndags har de (i skrivande stund) setts av nästan 50 000 personer. Otroligt.

Lika otroligt, och som en följd av tittarsuccén, var att det gick lite trögt att ladda filmer från Bubblare i början av veckan. Våra servrar hängde helt enkelt inte med. Nu har vi dock insett att vi måste vänja oss vid allt mer trafik och har lagt några extra kronor på att bygga ut vår serverpark, så allt funkar snabbt och smidigt igen. Om ni har lidit oerhörda abstinensbesvär av att inte ha kunnat se Bubblare-klipp på några timmar får ni gärna höra av er (info@bubblare). Vi lovar att kompensera genom att ge er en ännu bättre sajt i framtiden.

2006-08-28

Från Bubblares besök på Stureplan

En fredagkväll i augusti ställde sig Bubblares krew på Stureplan och lät facetime-sugna partydjur bikta sig i vår kamera. Resultatet blev två filmer med roligt, avslöjande, halvnaket och buskisrelaterat material. Och populärt material, tydligen (kl 23.55 hade "Stureplanseliten" setts 2474 gånger. På ett dygn). Faktum är att filmerna har blivit så populära att Bubblare har slagit i taket på våra servrar, växt ur bandbredden eller hur man nu ska se det. Om sajten har varit lite seg under måndagkvällen beror det iallafall på det. Men det ska vara fixat under tisdagen.

Här är de. Filmerna alltså. Vi vill särskilt tacka Rickard Lind, Nima Nosrati, Peder Fogstrand, Horst och såklart Patrik Ronström som höll i micken.




Och film numero 2...

2006-08-24

Bubblare växer!

Det var visserligen ett tag sedan vi sist skrev här i bloggen, men det betyder inte att det inte har hänt saker kring Bubblare. Häromveckan drog vi vidare debatten med SVT via DN Debatt. Tillsammans med ett antal andra "kritiker" (debattredaktören valde att kalla oss) skrev Oskar om hur SVT's ungdomssatsning var som att sminka ett lik. Apropå debattvänliga ordval... Vi väntar med spänning på Juttans svar.

Filmerna från Stureplanseventet kommer läggas upp på Bubblare nu i helgen. En hel del snaskigheter kan utlovas, åtminstone ett känt ansikte och en hel del detaljer om Stureplansgängets sommarupplevelser. Håll ut, vi rapporterar här på bloggen när filmerna är klara!

Så till rubriken. Den rekordartade uppstarten och snabba utvecklingen för Bubblare har inneburit att vi behöver vi få in mer folk som kan hjälpa till att bygga Sveriges bästa videosajt. Om du vill vara en del av en unik expansion på nätet och är duktig på a) marknadsföring, b) sälj eller c) systemteknik (eller alla tre?) vill vi att du hör av dig till info@bubblare.se. Och oavsett vad du är bra på så räknar vi med att du är en kul tjej eller kille.

Well, mycket text idag. Det behöver lättas upp. Vill man, men bara om man vill, kan man ju se det som en hint mot SVT. Inte är det genom burken de hittar sina nya tittare iallafall...

2006-08-10

Bubblare på Stureplan!

Imorgon natt (fredag) ställer sig Bubblare på Stureplan. Känner du att du har något viktigt att berätta för världen, och det vet vi ju att du kommer känna kl 3 på natten, är det bara att svänga förbi. Säg några sanningens ord och få en varmkorv på köpet. Utanför East ungefär kommer vi stå. Du lär ju se vår gigantiska Bubblare-presenning om inte annat...

Som inspiration:

2006-08-08

Förbättrade funktioner

Som ni har märkt har lite justeringar gjorts på sajten. Topplistornas längd har utökats och de populäraste sökorden har gjorts mer tillgängliga. Fler uppdateringar är på väg!

Under tiden kan ni bloggbesökare avnjuta lite Backstreet Boys...