2007-07-22

Hård kamp om scootern!

Efter första tävlingsveckan är det framför allt fyra personer som slåss om scooter: gta_stunter, Machrez, Klippkoll och thOnD. Tillsammans har de laddat upp nästan 800 klipp! Men bakom flåsar andra dem i nacken: Maddelito, Freddemalte och Webbo ger de en bra match. Var med i tävlingen du också, och vinn en schysst retro-scooter värd nästa 10 000 kr!

2007-07-17

Flitigast just nu...

Den stora uppladdningstävlingen har bara varit igång ett par dagar, men redan börjar tävlingsnerverna kittlas. Mest kittlig verkar Freddemalte vara med sina (i skrivande stund) 10 uppladdningar. Bra jobbat Freddemalte!

2007-07-16

Bli Bubblares Flitigaste Uppladdare

Den här veckan börjar den ungefär fetaste uppladdningstävlingen i svensk världshistoria ever nånsin. Sex veckor har man på sig att ladda upp så många klipp man kan, med chans att vinna en glassig och ruggigt najs scooter från dinscooter.se. Också väldigt enkla tävlingsregler: regga ett bubblare-konto - ladda upp film. (När du reggar dig ser du lite vad som gäller om vilka klipp som är okej att ladda upp och sådär. Följ de reglerna, annars blir det svårt att vinna moppe.) Så kör hårt! Ladda upp klipp och bli moppekung!

2007-07-11

Mest visade klippet genom tiderna!

Den första februari skrevs en bit internethistoria här på Bubblare.se. Då laddade nämligen någon (?) upp ett klipp som sedan dess har fått fler visningar än alla andra klipp på Bubblare.se. "Golf är fantastiskt kul", som klippet heter, har på lite mer än fem månader fått ca 2 500 000 visningar (ca 15 625 visningar/dag) vilket är rekord! Se och njut!

Etiketter: , , , ,

2007-07-09

Ett år av de bästa videoklippen

För ett år sedan startade Bubblare som Sveriges första videocommunity. Sedan dess har förstås mycket hänt, men det är fortfarande på Bubblare som du hittar de bästa svenska klippen. Under den här veckan firas Bubblares 1-årsdag med att vi varje dag presenterar ett nytt klassiskt Bubblareklipp här på förstasidan. Håll till godo, och glöm inte att det är du och dina filmer som är Bubblare. Ladda upp ditt bästa klipp nu så kanske det är en klassiker redan imorgon.

STUREPLANSELITEN!

Alla har sett det och de få stackare som inte har gjort det har nu ytterligare en chans att få se klippet som gjorde bubblare.se till den videosajt vi är idag. Klippet spelades in den 11 augusti 2006 alltså nästan för ett år sedan. Bubblareredaktionen gav sig helt spontant ut på stan med en enkel kamera för att se hur ungdomarna på Stureplan mådde en vanlig fredag och detta var vad vi fick se. Vi har fått många kommentarer, komplimanger och klagomål men i slutändan kan man bara konstatera: Det här är kul, riktigt kul!

2007-07-05

Var med och fira Bubblare!

Nästa vecka fyller Bubblare.se 1 år som svenskt videocommunity. För att fira detta stora jubileum tänkte vi presentera några klassiska bubblare-klipp här på förstasidan - ett nytt klipp varje dag. Vilka klipp är klassiska för dig? Maila info@bubblare.se och önska!