2007-06-17

Vem blir nästa festivaljournalist?

Bubblares redaktion är samlad igen efter att vissa har varit på utflykt till Hultsfred över helgen. Några grymma spelningar och lite lerigare kläder senare... Så nu har vi lite grann dragit startat stafetten. Vem tar över stafettpinnen och dokumenterar nästa festival för Bubblares räkning? Vi har redan fått en massa förfrågningar men har fortfarande några sköna pressplåtar kvar. Så skynda er att skicka in er ansökan! Info@bubblare.se är adressen om du vill åka på festival typ gratis i sommar!

2007-06-15

Live från Hultsfredfestivalen 2007!

Delar av bubblare redaktionen befinner sig just nu i Hultsfred på festivalen som idag är inne på sin andra dag med artister som Ozzy Osbourne och Mando Diao. Vi tog givetvis med oss en kamera för att ta pulsen på festerna, campingen och stämningen. Hittills ligger tre klipp uppe, ett från torsdagen och två från fredagen. (Du hittar dem som vanligt under "Det senaste från Bubblares redaktio på framsidan.) Fler reportage att se fram emot är bl.a. "bubblare cribs" och "galnast t-shirt vinner". Nu drar vi och kollar på 50cent, snart kommer fler reportage härifrån.

2007-06-13

Sommarvloggare - hela listan!

Nu är det klart! Här är hela listan med sommarvloggare! Håll i dig får de kommer i en lång rad... 17 juni Vincent 24 juni Snook 1 juli Erik Segerstedt 8 juli Nejra 15 juli Timbuktu 22 juli Emilia 29 juli Elin Lanto 5 augusti Danny Saucedo 12 augusti Velvet 19 augusti Rikard Lind 26 augusti Mange Schmidt

2007-06-11

Sommarpratare på Bubblare

Den här veckan avslöjas vilka som blir årets sommarpratare i Sveriges Radios P1. En gammal fin tradition och ett mysigt sommarprogram tycker vi på Bubblare. Därför lanserar vi "sommarvloggarna" - sommarpratare fast på videosajt. Varje söndag under sommaren presenteras en ny, än så länge hemlig, sommarvloggare på Bubblare. Filmen kommer synas här på framsidan ett tag, men går förstås att hitta i arkivet även efter att den har bytts ut mot nästa. Vilka som kommer att vlogga? Håll ut till på onsdag! Då avslöjas "hela listan"!

2007-06-04

Du kan bli festivaljournalist!

Ingen biljett till sommarens festival? Inga problem, Bubblare fixar. Vi sitter nämligen på några sköna presspass till festivalerna som du vill gå på. Hör av dig till Bubblare så kan det bli du som får jobba som festivaljournalist och filma och intervjua dina favoritartister! Allt läggs sen upp på Bubblare så att du blir en kändiskorre och alla andra kan se ditt journalistknäck! Maila till info@bubblare.se och berätta varför just du ska åka!