2007-04-21

Hur ska reklamen se ut på Bubblare?

Bubblare har länge varit stängt för reklam och annonser. Kanske ska det ändras? Reklamfilmer som laddas upp på Bubblare är ju ibland rätt kul (de får åtminstone en massa visningar) och lite annonspengar kan göra sajten ännu bättre. Vad tycker du? Hur vill du se reklam på Bubblare? Maila info@bubblare.se!

2007-04-16

Sommaren är här, ut och filma!

Bubblare behöver egenkomponerade filmer, och endast du kan hjälpa oss. Därför vill vi på bubblare att du ger dig ut och filmar. Det kan vara vad som helst! Något kul som händer i din stad? Någon fest som du sent kan glömma? Ingenting är för dåligt för bubblare! Så ut i solen med dig!

2007-04-12

Ta chansen och vinn biljetter till Hultsfred 2007!

Väldigt enkelt! Ladda upp ett klipp med temat musik (kan vara allt från din bästa festival-upplevelse till en musikvideo med dig och polarna), lägg till etiketten "hultsfred" och du är igång! Skulle du vara den lyckliga vinnaren som bestäms av en bubblare-jury kommer du och en vän få två biljetter till årets största festival, Hultsfred 2007! Så sätt fart och var med i vårens stora tävling!

2007-04-03

Vad tycker du?

Bra kan bli bättre: vad tycker du skulle göra Bubblare till en ännu bättre videocommunity? Fler fiffiga funktioner, ballare design eller något helt annat? Skicka din åsikt till info@bubblare.se. Nu!