2007-01-30

Streaking är ju kul

Okej, man kan tycka att det är det är rätt billig humor. Men vem har sagt att det inte kan vara kul för det? Nakna snubbar i tomtemössa... det behöver inte alltid vara så avancerat.

2007-01-24

Olinda svarar på kritiken

Olinda ("Paradise Hotel-Olinda") och Patrick ("Paradise Hotel-Patrick") har de senaste veckorna drivit kampanjen "Reta Sverige" på Bubblare. Att döma av mängden kommentarer på sina filmer verkar de ha lyckats. Nu svarar de på kritiken med en ny film, helt tillägnad deras fans och anti-fans på Bubblare.se...

2007-01-23

Guldbubblan-vinnaren är korad!

Efter långa och svåra överväganden utsågs slutligen en vinnare av årets Guldbubbla. Priset, som går till en svensk nätvideo med stor kreativ höjd och exceptionell popularitet och spridning på nätet, delas ut första gången i år 2007. Årets vinnare är...





2007-01-22

Galen streetdansare intar Stockholm

Kolla in det här. Helt galen snubbe kutar genom Stockholm och snurrar på huvudet framför högvakten...

2007-01-19

Bubblare.se lanserar Guldbubblan

Guldbaggen och andra film- och TV-galor bortser från nätvideo trots att nätvideo är en stor del av mångas filmkonsumtion. Därför har Bubblare.se introducerat ett pris för de som själva skapar nätvideo. Priset heter Guldbubblan och tilldelas det bästa videoklippet som laddats upp på bubblare.se under 2006.

För att vinna Guldbaggen och andra filmpriser krävs stora budgetar och rätt kontakter. På Internet styr användarnas kreativitet och det är också den som belönas, både i form av spridning på nätet och genom ett pris som Guldbubblan.

Kriterierna som ska uppfyllas för att ha chans att vinna Guldbubblan är att filmen:

– är svenskproducerad

– är i ett Internetanpassat format

– är kreativ och underhållande

– har nått stor spridning på nätet

Guldbubblan kommer precis som Guldbaggen att delas ut på måndag den 22:a januari och prisceremonin kommer även den precis som Guldbaggen att äga rum på Circus, fast utanför. Sissela Kyle kommer däremot inte att leda prisceremonin.

De nominerade till 2006 års Guldbubbla är:









2007-01-17

Mobilkrig

Bubblare finns som bekant numera även till mobiltelefonen (mobil.bubblare.se). Gå gärna in och kolla, testa och kom med bra feedback!

Apropå mobiler så lär väl 2007 bli något av ett mobilkrigens år. Apple släpper som bekant IPhone och enligt Ichigo.se har SonyEricsson något liknande (nåja) på gång. Conan Ó Brian gjorde ett kul inlägg om detta. Eller så är han köpt av en väldigt stor PR-avdelning... Kolla:




Och här är Ichigos scoop:
http://www.ichigo.se/noterat/index.php/2007-01-17/snygg-konceptlur-fran-sony-ericsson/

2007-01-15

Snyggt magitrick

Det här är helt enkelt rätt bra gjort.

2007-01-09

"Operation Reta Sverige!"

På Bubblare gillar vi folk som säger vad de tycker och vågar sticka ut. Och få gör det lika bitskt, vasst, smart och verbalt som Olinda "Paradise Hotel-Olinda" Borggren. På Bubblare.se har hon och hennes pojkvän dragit igång kampanjen Operation Reta Sverige, där de en gång för alla vill visa vad de står för. Se även deras egna hemsida oplounge.com.

2007-01-07

Vloggtävling och nya funktioner

Nytt år, nya tävlingar, nya nyheter på Bubblare.se.

Nu kan du märka dina filmer med etiketter (taggar) och göra det ännu lättare för andra att hitta dina godbitar. Och när du själv ska kolla efter... tja, typ korvstopparfilmer från Alingsås, så blir de mycket enklare att hitta om någon har märkt dem med etiketter. Förhoppningsvis gör detta att du upptäcker en massa nya sköna klipp på Bubblare, som kanske ännu inte har tagit sig in på topplistorna, men som du blir bland de första med att se.

Ny tävling kör vi också! Den här gången vill vi se dig när du vloggar, och du kan vlogga om ungefär vad som helst. I den här filmen berättar Oskar, på ett lite rörigt sät, mer om hur det är tänkt att funka.

2007-01-03

Vinnare i stora jultävlingen

Efter hård konkurrens har fem vinnare korats i Bubblares stora jultävling. Ingen inbördes ranking; alla är lika bra, som det brukar heta. Se, njut och minns julen 2006.

"2 Snubbar" sjunger julsånger så att man får gåshud...


Den stora legoanimationen om julevangeliet, producerad av Spacebible. Här är sista delen...


"Steerbear" hittade tydligen snö någonstans under det annars så gröna december 2006...


"Veckans klubba" har spelat in en egen tolkning av en poppis julsång...


Mer vacker julsång. Här framförd av "ensamhet"...

2007-01-02

2 januari - hög tid att uppfylla sitt nyårslöfte!

... och för de som har lovat att få biffiga axlar till beach -07 har Palle knåpat ihop en liten instruktionsfilm. Be ditt lokala gym att snurra den här på repeat.