2006-11-28

Bubblare.se ännu skarpare

Efter en tids jämförande, utvecklande och bandbreddsutbyggande har vi nu genomfört en rejäl förbättring av bildkvaliteten på Bubblare. Tidigare har en del filmer varit i lite pixligaste laget, men efter helgens höjning är upplösningen betydligt bättre.

Det ska förresten tilläggas att den här nya kvaliteten än så länge bara syns på nya filmer som laddas upp. (Filmer som fanns redan innan vi skärpte till bilden har alltså inte påverkats än). Men det kommer det också, om några dagar eller så.

2006-11-21

Bubblare avslöjar: Din diskbänk kan vara en tidsmaskin

Resor i tiden anses ju vara rätt knepigt att få till. Inget som Apollo säljer sista minuten-biljetter på iallafall. Vilken tur då att Håkan i Kalmar (låter det som på dialekten) har kommit på ett sätt att komma runt det här! Och som vanligt när det gäller revolutionerande upptäckter hittar han det där vi andra aldrig skulle leta: i diskbänken! Den här filmen kan vara bland det mest banbrytande som Bubblare fått del av...

2006-11-20

Sista delen av Being Peder Fogstrand!

En bejublad nätdokumentär har kommit till sitt sista avsnitt. Efter en stadig våffelfrukost i första avsnittet och lite skönt häng med tjejpolarna i avsnitt två, är det nu hög tid att göra sig i ordning för kvällen och möta upp med Vladdan över en fördrink.

Det är slut för den här gången, men vi har hört att Peder snart återvänder till Bubblare med nya galna inslag... Vad vill ni bubblare-besökare se i framtiden? Skicka era tips till info@bubblare.se så vidarebefordrar vi det till Peder!

2006-11-14

Fogstrand del 2 - missa inte!

Förra veckan hade Bubblares nya dokumentärserie om greve Peder Fogstrand premiär, exklusivt här på Bubblare.se. Som en del av er har sett så har nu del två kommit, och det är dags att följa med Peder en dag på stan.

2006-11-07

Greve Peder Fogstrand på Bubblare

Tillsammans med Bubblare har Stureplans största profil, greve Peder Fogstrand, spelat in en personlig nätdokumentär om sig själv. Här är första delen i hans avslöjande porträtt.

2006-11-04

Sveriges yngsta nätkändis

Den här ungen kanske är världens skönaste. Han (?) är förmodligen också yngst i Sverige att bli en riktig nätkändis.

Kolla och garva med.